REGJISTRIMI I FLAMURIT HOLANDË PËR ANIKA - nga 1695 €

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-holland

REGJISTRIMI I FLAMURIT HOLANDË PËR ANIKA - nga 1695 €

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin holandez

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Holandës

Background

Regjistroni Jet Ski-t tuaja nën flamurin Hollandez

Regjistrimi i flamurit të Hollandës

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin holandez?

registration-certificate
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Holandë me emrin personal ose të kompanisë.

E vlefshme për jetën

E vlefshme për jetën

Nuk ka nevojë për rinovime vjetore dhe nuk ka taksa vjetore të jahteve

Çmimi konkurrues = 1695 EUR

Çmimi konkurrues = 1695 EUR

Regjistrimi i anijeve me çmim konkurrues për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin Hollandez.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

It'sshtë një regjistrim i vlefshëm i flamurit të Bashkimit Evropian (BE) dhe është plotësisht i pranueshëm në të gjithë botën

Në dispozicion për 4-8 javë!

Në dispozicion për 4-8 javë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 4-8 javësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Pa kufizime

Pa kufizime

Asnjë kufizim detar ose distanca nuk zbatohet për anijet me flamur holandez

Privat & Bareboat

Privat & Bareboat

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat dhe barebar - është i njëjti çmim

Privat & Bareboat

Pa vrojtim anijesh

Asnjë studim teknik nuk kërkohet nën 24 metra

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Hollandë të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 4-8 javë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Holandë dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Ne jemi në dispozicion 7 ditë në javë dhe mund të kontaktohemi me njoftim, email ose bisedë në gjuhën tuaj. Klientët tanë janë nga e gjithë bota pasi shumica e vendeve kanë një procedurë shumë të komplikuar dhe të shtrenjtë të regjistrimit të anijeve, por duke e regjistruar varkën e tyre në Holandë kjo mund të shmanget.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i flamurit të Hollandës

Licenca e radios

.Të gjitha gjatësitë
1695 € 199 €
.rreth
-
199 €
  RENDOS TANI RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por zgjodha të shmang koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Holandë. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

  • card visa
  • card mastercard
  • card american-express
  • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

  • Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes (faturë, fatura e shitjes ose deklaratë noteriale)
  • Kopje e noterizuar e pasaportës së një pronari privat
  • Në rast se një anije në pronësi të një kompanie vërteton identitetin e të gjithë drejtorëve
  • Në rast të një regjistri të mëparshëm, ne kërkojmë një kopje të dokumentit të fshirjes

* E rëndësishme:
- Të gjitha dokumentet duhet të jenë të shkruara në holandisht ose anglisht. Nëse dokumentet nuk janë në holandisht ose anglisht
- Për jahtet mbi 24 metra: Një certifikatë rilevimi dhe tonazhi është e detyrueshme

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve Hollandeze

Cilat kombësi mund të aplikojnë për flamurin HOLLAND?
Cilat dokumente kërkohen për të aplikuar për flamurin HOLLAND?
A ndihmoni edhe me anulimin e ICP-së holandeze?
A është i pranueshëm regjistrimi Hollandez në mbarë botën?
A mund të aplikoj nëse nuk kam një certifikatë CE?
A ka ndonjë kufizim detar?
A ka nevojë për ndonjë inspektim/anketë?
A duhen apostiluar dokumentet?
A duhet të kthej dokumentet origjinale për ndryshimin e pronësisë/fshirjes?
A pranoni dokumente në të gjitha gjuhët?
Çfarë licence nevojitet për të lundruar?
A disponohet regjistrimi i përkohshëm?
Si funksionon regjistrimi?
A mund të regjistroj një kajak ose një ski jet?
A ndihmoni edhe me licencën e MMSI?
A mund të regjistroj një varkë në ndërtim?
Cili është afati kohor për t'u regjistruar nën flamurin holandez?
Për sa kohë është i vlefshëm regjistrimi në Hollandë?
Sa është kostoja vjetore për Certifikatën Hollandeze të Regjistrit?

Merrni një ofertë pa detyrime për Holandë Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner